Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +277
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +816
#gotujzwykopem #gotujzgugasem
drozdze z wodą i odrobiną cukru rozpuszczał łyżeczką w ciepłej wodzie az całe się rozpuszczą i nie czekam aż coś tam wysatrtują, od razu dolewam do mąki, wyrabiam ciasto, stawiam do cieplego na 45min i tyle
Komentarz usunięty przez autora
ja dzis robilem ciasto na swoje "paszteciki" z grzybami w środku i zawsze działam na oko i mi wychodzi fajne
ja przesiewam zawsze mąke, mam takie cos: http://pili.nazwa.pl/kuchniacaroline.pl2/wp-content/uploads/2012/08/P8250194.jpg ono ma 300g i zawsze biorę to całe mąki, do szklanki takiej zwykłej (250ml) wkruszam drożdze (1/4 kostki 100gramowej), trochę cukru, zalewam ciepłą wodą do końca szklanki i rozmieszam az się rozpusci, do mąki daję łyżeczkę soli, potem
@kaef cho no tu, weź doradź jakiś porządny przepis