Aktywne Wpisy
kkaq +1
dobry-informatyg +101
ale kisnę z tego ogólnoeuropejskiego zesrańska, że prawaki zyskują co raz większe poparcie. Brzmi to tak, jakby demokracja było tylko wtedy, gdy wybiera się właściwą stronę xD. Może zróbcie w końcu coś, co przekona do was ludzi, jakieś refleksje by się przydały, zamiast płakać i straszyć
#bekazlewactwa #4konserwy
#bekazlewactwa #4konserwy
Ile można to samo #!$%@?ć?! przez te 15 lat 20-30 pewnie będzie i jestem już zmęczony nie chce mi się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #tfwnogf ##!$%@?
1. Jeśli przez "otwierasz się i przełamujesz" masz na myśli "żalę się na moje gówniane życie jeszcze przed 1 randką", to się nie dziw. Za wcześnie, za dużo, a najlepiej wcale.
2. Ile pisania, mówiłeś? Tydzień a nawer dwa? Za długo. Masz możliwość, to się spotkaj w ciągu 2-3 dni i gadaj z nią o "dupie maryny", a nie od razu traktujesz ją jak powierniczkę
Konwenty i koncerty. Dołącz np. W internecie do grupki fanów anime czy innej zajawki. Pisz z nimi, jak neutralna dobra morda, nie kozacz i nie wymądrzaj się. Nie muszą Cię wszyscy tam polubić, ale po prostu sobie tam egzystuj i gadaj z nimi o pierdołach. Latem jest sezon na konwenty, na takich