Wpis z mikrobloga

chciałbym wiedzieć skąd mają sos do tego, bo po długich poszukiwaniach pomiędzy sosami w słoikach stwierdzam że nic go nie przypomina (zawiodły mnie nawet "te z wyższej półki")
  • Odpowiedz
@Oskarek89:

Jak na makaron z budy, na szybko jest bardzo spoko. Przy Miasteczku AGH w ogóle można płacić kartą to już w ogóle super ;)

@Panas:

Kiedyś widziałem słoik Łowicza tam chyba. Pewnie jakbyś zapytał to by powiedzieli.
  • Odpowiedz
@Oskarek89: w Krk się super wybyło.

Lokalizacja - jakieś 100m w dobrą stronę od miasteczka studenckiego

Coś innego niż wszędobylskie kebapy i kanapki z mięsem z biedry.

Teraz przybyło niby kilka nowych makaronów w różnych wersjach, jednak Makarun nadal najlepszy (choć nie tak dobry jak w 2012 yo)
  • Odpowiedz
@Oskarek89: jest w porządku, ale dupy nie urywa. Trzymają nitki w jakimś tłuszczu, żeby nie wyschły i mniej więcej w połowie z niezłego makaronu robi się kupa, takie tłuste.
  • Odpowiedz