Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski ale może i nie tylko. Potrzebuję porad i opinii.
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
dr3vil +13
W krakowie podobno tylko dostępne.
Patrzyłem ich ofertę Franczyzową ale lipa niestety ;D sprzedajesz makaron za 7.5zł a masz z tego 1,5 złotego... Po sprzedaniu 100 takich porcji wychodzi 150zł xD
Jak na makaron z budy, na szybko jest bardzo spoko. Przy Miasteczku AGH w ogóle można płacić kartą to już w ogóle super ;)
@Panas:
Kiedyś widziałem słoik Łowicza tam chyba. Pewnie jakbyś zapytał to by powiedzieli.
Lokalizacja - jakieś 100m w dobrą stronę od miasteczka studenckiego
Coś innego niż wszędobylskie kebapy i kanapki z mięsem z biedry.
Teraz przybyło niby kilka nowych makaronów w różnych wersjach, jednak Makarun nadal najlepszy (choć nie tak dobry jak w 2012 yo)
@Stella9803 Dlaczego nie? Jedyny mankament to zbyt duża ilość oleju w sosach.
Bodajże @adios i @idol89 gadali z tym gościem co przyrządza makaron w budzie i pokazywał im, że niby makaron sprowadzany z Włoch, a mięso z jakiejś lokalnej ubojni, ale ile prawdy to nie wiem ;)