Wpis z mikrobloga

  • 1
@Tymajster ja lubię ostre i jak jem skrzydełka z Red Rocka to mam oczy jakbym ziewał, jak lubisz ostre to te skrzydełka są spoko, ale nie są wybitnie ostre.
Tak jak @L24D napisał, w wytwórni pizzy są papryczki które blendują do sosu. Warto zadzwonić i się spytać, czasami jest jolokia, czasem trinidad scorpion, można zamówić kilka do sosu. A tak to eat go, ale to też poziom takiej średniej pikanterii. A i
  • Odpowiedz
@L24D: @Maydan: wlasnie zobaczyłem, że Wytwornia ma urlop do sierpnia :v
No to chyba Eat and Go. I cebularze na wynos, w domu mi sie zaczyna wybarwiać jolokia chyba, to zrobię pizzę na cebulaku. ( )
  • Odpowiedz
@Tymajster: nie wiem czy w kebabie u prawdziwego Polaka nie było czasami sosów na bazie habanero, jolek itp. a tak to chyba jak przedmówcy bo każdy inny kebab to wariacja sambala w różnych odmianach.
  • Odpowiedz