Aktywne Wpisy
Kalwi +3
Ktoś pamięta jak ten zespół się nazywa?
whitepiranha +14
w lesie na #spierdotrip
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Niby tydzień w polsce ale oczywiscie w polsce nadal istnieje #covid19 na ktorego oczywiscie musialem zachorowac no super urlop w polsce polecam może poza ziemiami należącymi do Niemiec i Krakowem niczego nie ma ale za to istnieją antyczne choroby. Po wyzdrowieniu mialem jeden dzien na dojazd na #lotnisko w #krakow i co druga osoba kaszlala latem... no ciekawe pewnie grypa ( ͡° ͜ʖ ͡°) powiem wiecej w #sztokholm na lotnisku kazdy kto kaszlał mowił po polsku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale ja nie oceniam to napewno była grypka przecież nie jestem jak ci #covidioci który namawiają do szczepień czy mycia się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zalesie #takaprawda #gorzkiezale
1. warszawa do kupa
2. zacznijcie cos robic z tym covidem a jak nie macie zamiaru to przestańcie latac samolotami
#!$%@? mnie to boli co tam sądzisz.
Jesteś nikim, więc nie mów mi co mam robić.
@Rustyyyy:
Natomiast jesli wyprowadzisz sie w normanych warunkach to relacje z rodziną niedosc ze nie są zle to nawet w pewnym stopniu sie poprawiają. Mozna nadal nie lubic kraju z ktorego sie wyjechalo natomiast fajnie jest czasem odwiedzic rodzine nie tylko za pomoca internetu
hmm zakorkowane drogi wysmienicie
co dalej? moze mu zapach gowna w miescie bedzie przeszkadzał?
@Rustyyyy: przed przyjazdem do polski trzeba było dupę umyć i majtki zmienić to by ci nie #!$%@?ło gównem nie nauczyli cię jeszcze tego w tej twojej postępowej #szwecji