Aktywne Wpisy
kiera1 +1
Mam dosyć tego #!$%@? iPhone’a. Kupiłem jakiś czas temu AirPods Pro 2 (1300 złotych w MediaExpert żeby nie było) i wszystko było ok aż do wczoraj. Teraz wyświetla się komunikat że nie można zweryfikować oryginalności słuchawek i do wyboru mam dwie opcje:
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
ly000 0
Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś używanego Audi A4 z 2010-2014. Brać automat (multitronic) czy manualną? Nigdy nie jeździłem samochodem ze skrzynią automatyczną i w sumie chciałbym, żeby mój następny samochód miał automat, bo wydaje mi się to być mega wygodne. Aczkolwiek multitronic ma słabe opinie w Internetach. W sumie to też zastanawiam się nad innymi pojazdami, jeszcze nie wybrałem niczego konkretnego.
#samochody #audi #motoryzacja
#samochody #audi #motoryzacja
Multitronic czy manualna?
- Multitronic 32.0% (58)
- Manualna 22.7% (41)
- A4 to szajs, polecam inny model 35.9% (65)
- Nie wiem 9.4% (17)
Spec:
Procek: Intel Pentium G5400
Karta: MSI GTX 1050 2gb
RAM: 8gb RAM 2400MhZ
Płyta główna: ASRock H310M-HDV
Dysk HDD: Toshiba P300 1 TB 3.5" SATA III
Dysk SSD: 512gb (kupiony 2 lata temu za 250zł)
Zasilacz: SilentiumPC Elementum E2 SI 350W
Obudowa: SilentiumPC Regnum RG2 Pure Black
Myślałem o 800 zł, ale nie wiem czy kiedykolwiek to gówno sprzedam xD
#pcmasterrace #pc #sprzetkomputerowy #komputer #komputery