Wpis z mikrobloga

@RPG-7: No, ale ja piszę dosyć poważnie bo ciągle nie rozumiem dlaczego ten stary pierdziel nie potrafi przyjąć do wiadomości nowych danych, przeanalizować je i wprowadzić korektę w swoim "masterplanie".

Dlaczego nie zauważył, że żyje w Polsce w XXI wieku, a nie w juesej w XIX wieku?
  • Odpowiedz
@Espo: załatwić je załatwiłem, ale fakt, nie wrzuciłem.. miałem to w formie arta napisać.. hm..

@Orkan_Ksawery: a jaki jest cel każdego #ama?

@fir3fly: co mam zrobić sam? zadawać pytanie Krulowi i reszcie ekipy z KNP? bo byłoby to lizanie się wzajemnie po jajkach?
  • Odpowiedz
@RPG-7: opracować, w końcu temat był już kilkukrotnie wałkowany. Wyskoczyłeś z pytaniem, jakby ktoś Ci taką listę obiecał wcześniej obiecał.
  • Odpowiedz
@RPG-7: zadałbym mu pytanie czy jego wizja państwa z niskimi podatkami (czy tam nawet zlikwidowanymi) są poparte konkretnymi wyliczeniami i prognozami czy to takie czcze gadanie na zasadzie "musi się udać, bo ja tak mówię".
  • Odpowiedz
@RPG-7: wut bo nie załapałem - chodzi o pytanie AMA do JKM'a?

A jaka będzie forma imprezy? Ja dam tu pytania, a będę masakrowany korespondencyjnie czy JKM pofatyguje się tutaj i będzie masakracja na żywo, tylko chce się przygotować?
  • Odpowiedz