Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
Kontynuując tradycję zaliczania potraw odpowiadających miejscu, w którym obecnie odbywa sie RAWE CEEK, tym razem oczywiście Monako.

A w Monako do zjedzenia pyszne Pissaladière, czyli z grubsza mowiac cebularz z ansjovis i oliwkami Taggia.

Slone, pyszne, w sam raz do wyścigu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przepis zaczerpnięty stad:
https://www.cuisinefiend.com/439/pissaladi%C3%A8re

Pierwotny plan zakladal zrobienie potrawy Barabujan ale byl powazny problem z najistotniejszym skladnikiem, czyli liscmi buraka.

#f1 #gotujzwykopem #kacikkulinarnytaguf1
urwis69 - Kontynuując tradycję zaliczania potraw odpowiadających miejscu, w którym ob...

źródło: comment_1653904046Lp8UBGJ15f9gysXMs71sZs.jpg

Pobierz
  • 8