Aktywne Wpisy
rybazryzem85 +110
Lewandowski nawija po hiszpańsku tak jakby grał i mieszkał tam już od kilku lat,a nie od trochę ponad roku.
Trzeba też dodać to że przechodzi z jednego języka na drugi bez żadnego zająknięcia.
Była wypowiedź po hiszpańsku, polsku,w chwili obecnej wypowiada się po angielsku
Brakło tylko wypowiedzi po niemiecku.
#mecz #fcbarcelona
Trzeba też dodać to że przechodzi z jednego języka na drugi bez żadnego zająknięcia.
Była wypowiedź po hiszpańsku, polsku,w chwili obecnej wypowiada się po angielsku
Brakło tylko wypowiedzi po niemiecku.
#mecz #fcbarcelona
snickers111a +8
#mecz #lewandowski ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że nawet lewy w skali światowej i w porównaniu do innych piłkarzy nie jest tak medialny? Chłop jest zaraz za messim u Ronaldo a mam wrażenie że na świecie to śledzą go tylko Polacy i niektórzy kibice Barcelony xD
Ano to, przygotowałem krótkie podsumowanie:
1. Wojna skupi się na wschodniej Ukrainie, uderzenia od północy i południa to tylko operacja zaczepna
2. Nie będzie oblężenia Kijowa, co najwyżej okrążenie ale też nie do końca
3. Armia ukraińska jest dobrze wyszkolona i przygotowana do prowadzenia mocnej obrony
4. Ukraińcy w początkowej fazie będą siać zniszczenie ręcznymi wyrzutniami przeciwpancernymi
5. Jądrowe groźby Putina można wpuszczać jednym uchem i wypuszczać drugim, kraje NATO mogą spokojnie wysyłać ofensywną b--ń i się nie przejmować
Powtarzam. To było powiedziane 24 lutego o godzinie 14:00, 9 godzin po rozpoczęciu inwazji!
Bodajże dobę później Skrzypczak powiedział, że wynik wojny jest już w zasadzie znany i Rosja dostanie sromotny w------l, a spod Kijowa to będą dosłownie uciekać. Śmiechom na wykopie nie było końca.
#skrzypczak #wolski #zychowicz #bartosiak #wojna #rosja #ukraina #wojsko #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
@Disegno: Ta wojna to nie jest sromotny w------l dla drugiej (xD) armii świata. Chcesz dyskutować to się wysil. Xd to sobie wklejaj na tik-toku.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Tajgeree17: U Zychowicza pojawił się dopiero bodajże 15 marca mówiąc, że ,,długo nie chciał na bieżąco rozmawiać bo wszystko galopuje".