Wpis z mikrobloga

@Eliade: Uga sobie robić jedzenie na ciepłe miejsce wtedy się zrobić ogień to Uga odłożyć ogień do woda to się ogień zdenerwować i być więcej ogień to Uga odłożyć ogień spowrotem na ciepłe miejsce i się ogień uspokoić. Tylko, że Uga musieć uciekać bo ogień robić dużo mętne powietrze które grysie w szyje od środka i źle smakuje.
@Unife: @Jim2Lahey: @japycz:

Ta biała nie ma 5 kg. Te producent liczy na litry. Może dlatego, że to jest płynna gaśnica. Ze względu na kolor, gaśnice muszą być czerwone, te białe nie są certyfikowane, jeżeli komuś potrzebny (np. doi ubezpieczenia?).

Ten konkretny model to ABF. Do kuchni idealna, bo F jest do tłuszczy i ma szeroką dyszę. Są jeszcze z ozdobami, więc różowe nie będą narzekać :) Świetny pomysł