Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Bananek2 +80
Wydaje mi się, że zaszła zmiana w postrzeganiu przyszłości ogólnie w społeczeństwie. Kiedyś myśleliśmy, że 2024 będzie rokiem z dalekiej przyszłości gdzie będziemy żyć jak Jetsonowie. A jak obecnie żyjąc w 2024 wyobrażamy sobie 2070? Nijak, bo nie ma już futurystycznych wizji jak będzie zajebiście, a bardziej obawiamy się jak bardzo sprawy mogą się p---------ć. Tak jak kiedyś wydawało się że ludzkość wyczekuje przyszłości tak teraz wydaje się, że ludzkość bardziej się
Moze i zmarnowali kilka h, ale przynajmniej zaplacili drozej xDDD
#wojna #rosja #ukraina
Po prostu zmarnowali kilka godzin.
yyy co? u mnie Ci "idioci" stali w kolejce po ON po 5,50, chwile później po 5,83 a dziś jest 6,16 nie jestem pewien ale z tego co słyszałem zaraz ma być 6,50 za ON.
@kslek: dzisiaj rano 6.51 w Legnicy
Komentarz usunięty przez moderatora
12 lutego: 5,19 zł
24 lutego: 5,35 zł (1. dzień wojny)
25 lutego: 5,59 zł
Dziś:
yyy co? u mnie Ci "idioci" stali w kolejce po ON po 5,50, chwile później po 5,83 a dziś jest 6,16 nie jestem pewien ale z tego co słyszałem zaraz ma być 6,50 za ON.
@kslek zatankowales jeden bak, zaoszczędziłeś 60zl jesli byl pusty, co dalej?
@Th3K3nshi: Proszę pana, rozlicza się Pan za napisane komentarze dalej w rublach czy już w innej walucie?
Komentarz usunięty przez moderatora