@peter-kovac-948494 Jak to jest, jestes na wykopie od czterech miesiecy i przez caly ten czas dodales 1387 znalezisk, co w luznej kalkulacji daje średnio jedenaście znalezisk dziennie, z czego co najmniej 80% to treści krytykujące PO, Tuska, Prezydenta itp itd.
Takie pytanie, jeśli można, Ty to robisz na pełny etat? Gdzie można taką robote dostać i ile płacą od znaleziska?
Naprawde nie widzisz tego jaki jest PiS? Czy naprawde nie widzisz, ze tak zwane niezalezne media sa finansowo i ideologicznie zalezne od PiS, czy nie widzisz, ze te media, ktorych linki wrzucasz czesto po prostu kłamia, manipuluja i pisza artykuły na zamowienie Prawa i Sprawiedliwosci?
Widzisz, ja mam ten problem, ze mimo to ze mieszkam za granica, tez mam dosyc obecnych rzadow,
@peter-kovac-948494: Czyli Ci to po prostu nie przeszkadza? Przeszkadza Ci to w przypadku PO ale kompletnie nie przeszkadza w przypadku PiS. To sie nazywa hipokryzja, powiem wiecej, hipokryzja Brudzinski-style.
@peter-kovac-948494: PiS juz był u władzy, czy to co robili w latach 2005-2007 Ci nie przeszkadzało? Moze przeszkadzało Ci wtedy a teraz juz nie ma znaczenia i z czystym sumieniem oddałbys głos na PiS w nadchodzacych wyborach?
@dwie_szopy_jackson: Gość albo jest bezrobotny i ma obsesję, albo jest opłacany przez PiS - siedzi tu 16-18 godzin dziennie i zajmuje się niemal wyłącznie zwalczaniem Tuska.
@peter-kovac-948494: Acha, to Twoje pytanie tak w zasadzie wszystko wyjasnia. W sumie ... to było przeciez szesc lat temu jak przestali rzadzic, wiec kto by tam pamietał takie dawne czasy.
Takie pytanie, jeśli można, Ty to robisz na pełny etat? Gdzie można taką robote dostać i ile płacą od znaleziska?
#pytanie #spiseg #pis #polityka #niezalezna #wpolityce #wpolitycespam
@peter-kovac-948494:
Naprawde nie widzisz tego jaki jest PiS? Czy naprawde nie widzisz, ze tak zwane niezalezne media sa finansowo i ideologicznie zalezne od PiS, czy nie widzisz, ze te media, ktorych linki wrzucasz czesto po prostu kłamia, manipuluja i pisza artykuły na zamowienie Prawa i Sprawiedliwosci?
Widzisz, ja mam ten problem, ze mimo to ze mieszkam za granica, tez mam dosyc obecnych rzadow,
@dwie_szopy_jackson: