Czekam na normalne odpowiedzi, a nie pajaców, którzy będą się pruli o to, ze do #!$%@? i jedyne prawilne stejki to z mitycznej krowy z afrykanskich łąk za 800 cebulionów za kilo
@lunga: mnie najbardziej #!$%@? jak w koncu sie szarpnalem na steka z polendwicy w knajpie ktora niby sie w wolowinie specjalizuje i za ten hajs mialbym z 6 lepiej zrobionych w domu xD
@realbs: dobry jest rostbef, polędwica i antrykot. Krzyżowa będzie średnia cokolwiek z nią nie zrobisz, nie jakaś okropna, ale na pewno trochę twarda w środku.
@realbs: Dzięki, narobiłeś mi smaka na stek :) Chyba w poniedziałek pojedziemy na zakupy, to też sobie jakieś sprawię.
Niestety ciężko jest kupić steki krojone jak na filmikach z USA - czyli grubiej. Wówczas smaży się stek dużo łatwiej, "widać co się dzieje". Też kupuję niestety dość cienko krojone (takie są u mnie dostępne) - i z brzegami zawsze jest pewien problem.
Czekam na normalne odpowiedzi, a nie pajaców, którzy będą się pruli o to, ze do #!$%@? i jedyne prawilne stejki to z mitycznej krowy z afrykanskich łąk za 800 cebulionów za kilo
#stek #steki #gotujzwykopem
Raz pycha, innym razem podeszwa chociaż tak samo przygotowany.
Komentarz usunięty przez autora
Chyba w poniedziałek pojedziemy na zakupy, to też sobie jakieś sprawię.
Niestety ciężko jest kupić steki krojone jak na filmikach z USA - czyli grubiej. Wówczas smaży się stek dużo łatwiej, "widać co się dzieje". Też kupuję niestety dość cienko krojone (takie są u mnie dostępne) - i z brzegami zawsze jest pewien problem.