Aktywne Wpisy
programista30k +820
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Co wasze rozowe wnoszą do związku? No bo moja różowa to troche nic. Robi takie minimum które robie też ja. Razem sprzatamy, razem gotujemy. Ale tak chodzi mi, że dla was. Organizuje wam jakies wyjscia, robi niespodzianki, albo jakies lody?
No bo moja rozowa nic nie wnosi, jakby jej nie było to nie odczuje tego. Własciwie to tylko więcej czasu będę mieć xd No okej dostaje jakieś wsparcie, ale to raz na pół roku bo to ona ma wiecznie problemy, tu ze mysli ze przytyla, tu jej cos nie pasuje, tu cos.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Co wasze rozowe wnoszą do związku? No bo moja różowa to troche nic. Robi takie minimum które robie też ja. Razem sprzatamy, razem gotujemy. Ale tak chodzi mi, że dla was. Organizuje wam jakies wyjscia, robi niespodzianki, albo jakies lody?
No bo moja rozowa nic nie wnosi, jakby jej nie było to nie odczuje tego. Własciwie to tylko więcej czasu będę mieć xd No okej dostaje jakieś wsparcie, ale to raz na pół roku bo to ona ma wiecznie problemy, tu ze mysli ze przytyla, tu jej cos nie pasuje, tu cos.
Pytanie do #rozowepaski, które zajmują się #prostytucja #sexwork #sexworking #divyzwykopem #roksa:
A. W pracy zapewne oddzielacie sferę seksualną od uczuciowej. W jakim stopniu się wam to udaje w praktyce?
B. W jakim stopniu praca dostarcza wam seksualnej przyjemności, i od czego to zależy?
C. Jaką subiektywną różnicę odczuwacie podczas świadczenia usług na rzecz klienta, którego wygląd oceniacie na 3-4/10 vs. 5-6/10 vs. 7-8/10?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61be2e32ddfc93000ae08211
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri