Aktywne Wpisy
JavierDaY +20
Apel do wszystkich, którzy świętują w majówkę. NIE MIESZAJCIE ALKO Z ENERGETYKAMI. Przestałem pic przez problemy z sercem, od roku nie wypiłem nic. Dzisiaj jestem na majówce z ziomkami i z kolezanka akurat jestem w szpitalu, bo jej serce zaczęło wariować. Ma stan przedzawałowy, a tez była taka fifarafa do robienia drinków z energolami.
hanysiatko +14
Czy każdy #rozowypasek #rozowepaski musi być taki idiotyczny?
Moja różowa najpierw sama zaczęła kłótnie. Drze ta mordę jak opętana, kiedy proszę milion razy aby tego nie robiła i za każdym razem mam wrażenie, jak by robiła to co raz głośniej lecz kiedy ja już się uruchomię po jakiś pół godzinach bo nerwy mi puszczają i wychodzi ze mnie najgorsza opcja to potem ja do kuźwy jestem tym najgorszym, którego ona nie chce
Moja różowa najpierw sama zaczęła kłótnie. Drze ta mordę jak opętana, kiedy proszę milion razy aby tego nie robiła i za każdym razem mam wrażenie, jak by robiła to co raz głośniej lecz kiedy ja już się uruchomię po jakiś pół godzinach bo nerwy mi puszczają i wychodzi ze mnie najgorsza opcja to potem ja do kuźwy jestem tym najgorszym, którego ona nie chce
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#programista15k #chwalesie
Ale też zrobiłem dobry deal bo przez cyberpunka musiałem zmienić swoje gtx 970. Kupiłem za 1500zł rtx 2070, a dzisiaj aukcje dochodzą do 3k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale jestem 1,3k, do przodu dzięki tej grze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@cwlmod: jeśli był lepszy, to po co przejmuje te "pozytywne cechy"? Może jednak nie był lepszy skoro musi to robić?
Dodatkowo w Java dużo więcej roboty. Ostatnim razem jak patrzyłem to było 2 ogłoszenia w Java vs 1 w .Net ;)
Akurat jak będę kończył to wchodzi nowy wał i inflacja, więc pewnie nie zdążę się nacieszyć
@damw: A nie mógłbyć inny? Java była popularna przede wszystkim przez możliwość deploya na linuxie czyli z grubsza serwerach. .Net teraz też jest multiplatformowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@damw: Może i jest ale ja nigdy nie miałem problemów ze brakiem ogłoszeń.
@Chris_Karczynski: Akurat z tym VAT-em trafił (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@macvir: Hmm no nie wiem, bo może to pierwszy przelew w nowej robocie? Jeśli chciałem o tym napisać, to niby kiedy miałbym to zrobić?
@Abaddon84: patrzcie go 5k na ręke ma burżuj, może jeszcze mięso je raz w tygodniu. Ja to za najniższą #!$%@? i szefa po rękach całować muszę, by mi wypłacił w terminie. A wypłaca różnie, czasem pieniądze, czasem klapsa w dziąsło. Zależy
@Abaddon84: No ugułem tak to wygląda, ale tak jak koledzy piszą szybko się robi inflacja oczekiwań. 15k starcza wlasnie na takie życie
@Atryu: Pozdro pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ethics: Oho kolejny xD Wyobraź sobie, że to dopiero pierwszy przelew a na koncie miałem kasę, żeby spełnić warunki promocji, bo chce dostać 300zł od banku za otworzenie konta firmowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dzikop: Chyba tobie. Jakoś większość osób zupełnie inaczej odbiera mój wpis ( ͡~ ͜ʖ ͡°)