Aktywne Wpisy
xfre +7
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
gadsh +55
Jestem już ponad 15 lat na wykopie (głównie przeglądałem, raczej mało się udzielałem) i nie wiem czy 15-lat poziom był wyższy czy ja byłem głupszy. Sekcja komentarzy na głównej (głownie, choć mirko też nie jest bez winy) , to jest niestety ale poziom człowieka o ograniczonych zdolnościach intelektualnych. Już nawet nie mówię o tym, że ktoś wstawi komentarz który udowadnia, że nie zapoznał się ze znaleziskiem który komentuje, ale 90% komentarzy jest
#budownictwo
#ciekawostki #arabiasaudyjska #burjkhalifa #gruparatowaniapoziomu
Burj Khalifa has 163 floors that qualify as habitable floors. It has been designed so that it is capable of catering to 35,000 persons at any given time. Considering that all these persons are well fed, the human waste (solid waste) they produce amounts up to 7,000,000 grams per day. Considering the fact that water is used to drive the solid waste through miles of piping system, we have a total of 15 tonnes of sewage per day.
This means that sometimes the truck has to remain in queue for more than 24 hours before it gets a chance to dump the waste. It is quite shocking to see such an underdeveloped approach to sewage system in a city as modern as Dubai. Also considering the amount of money they have available along with some of the brightest minds, one would have never thought there would be no developed sewage system
Komentarz usunięty przez autora
@Kosciany: Wozy asenizacyjne czekają w kolejce po arabskie gówno.