Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Nie dziwię jej się i cieszę się dla niej.
#polska #bialorus
Lepszy byłby numer, gdyby powiedziała.
Z dwojga złego wracam do Mińska, tych #!$%@? przynajmniej znam i się przyzwyczailam
Co zrobił?;)
@xfin: Tak tak, jak statystyki nie pasują do narracji o okropnej niebezpiecznej Polsce to cyk robimy fikołka, że ludzie rzekomo nie zgłaszają takich spraw. Oczywiście źródło danych - dupa wykopka.
Kryscina Cimanouska jednak przyleci dziś do Warszawy
@Norskee: @Voilaszek: Ej Mati.. jednak Polska nie okazuje się już być gówno
@Voilaszek: Austria taka nie pro-rosyjska
Źródło ze leci przez Wiedeń do wwa?
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Ogólnie ta infografika raczej mówi o poczuciu mieszkańców a nie realnym poziomie.
Niemiec zobaczy ścianę pomazaną sprayem to już będzie dla niego że spotkał się z wandalizmem, w Polsce nawet na to nie zwracamy uwagi.