Aktywne Wpisy
TSR44 +373
ATAT-2 +480
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
@MacronT1000: chyba nie rozumiem tej aluzji
- mamoo ale zamknij drzwi, jest 7:00 rano
- zamknę ale najpierw przyniosę wszystkie wyprane ubrania a później wjadę odkurzaczem i wgl mógłbyś już wstać
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
zakładając więc, że Panowie dostają z mopsu stałą rente (wysokość około 700 zł) - to z jednej takiej renty są w stanie wyprodukować około 200 butelek 0.5 spirytusu - sprzedając część zarabiają na zagryzkę, a resztę przepijają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)