Aktywne Wpisy
dziobnij2 +110
Dzisiaj mija 39 dni jak chodzę z buta do maka i nie biorę żadnego jedzenia. Zamawiam tylko kawę albo herbatę i czytam wykop.
#przegryw #przegrywpo30tce
#przegryw #przegrywpo30tce
WielkiNos +29
Gdyby kogoś zastanawiało dlaczego kobiety na tinderze nie odpisują to tak wygląda 90% wiadomości od facetów. W krótkim czasie każdy się staje potencjalnym zbokiem, który chce się tylko dobrać do majtek.
#tinder #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#tinder #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow
Co ten wykop to ja nawet nie... czy tak dużego portalu, na którym można znaleźć masę linków jak NIE pisać ofert nie stać na poważne podejście do tematu? Na tak napisaną ofertę 3/4 gimbazy poczuje się zobowiązana odpowiedzieć, bo przecież wszystko "umią".
Nie można jakiegoś konkretu? Gdzie praca, czy można zdalnie, jeśli nie piszą gdzie? Bo przecież wszyscy sobie sprawdzą albo wszyscy wiedzą? W jakim wymiarze, za ile? No chyba, że chodzi o najtańszych, to sorry.
I ktoś mi wreszcie powie po co programiście list motywacyjny? Co ja mam napisać? Że mirko to moje życie i pieseł jest ok czy że zawsze aspirowałem do pracy przy tak ambitnym projekcie i ufam, iż moje kompetencje okażą się wystarczająco zacne, coby nikt sobie nimi nie podtarł dupy?
#praca #wykop #gorzkiezale #boldupy