Aktywne Wpisy
WykopX +316
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +915
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
No to wyskoczył mi ekranik w healthcheck że mój PC nie spełnia wymagań win11. Za chiny nie wiem dlaczego?? Czy jest ktoś w stanie wskazać mi co jest nie tak? Czy czeka mnie zakup nowego kompa ??
HP Omen
CPU Intel(R) Core(TM) i5-7300HQ CPU
RAM 16 GB
Płyta systemowa 838F 40.28
System BIOS F.22
Urządzenie graficzne 1 Intel(R) HD Graphics 630
Urządzenie graficzne 2 NVIDIA GeForce GTX 1050
@Zamanosuke: czeka cie instalacja z pena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale myślałem nad macbookiem i w sumie nie wiem co myśleć :P
@Zamanosuke:
taki sam setup jak Twój, tylko BIOS F.35. Wszystkie wymagania niby spełnione, ale apka wypisuję, że nie zainstaluje Win11.
Pogrzebałem w Informacjach o systemie z uprawnieniami admina i może w tym tkwi problem:
Obsługa szyfrowania urządzeń Przyczyny niepowodzenia automatycznego szyfrowania urządzenia: Interfejs testowania zabezpieczeń sprzętowych nie powiódł się, a urządzenie nie jest w stanie wstrzymania., Wykryto niedozwoloną magistralę/urządzenia obsługujące technologię DMA