Wpis z mikrobloga

Hej mirki z Wrocławia, co można robić/zobaczyć w waszym pięknym mieście na randce z dziewczyną (tak, tak( ͡° ͜ʖ ͡°))? Na pewno chcemy zobaczyć wystawę Rodzina Brueghlów, a teraz mam zagwozdkę, co dalej? Czy jest w okolicy Galerii Miejskiej jakieś miejsce, gdzie można dobrze zjeść? Wszelkie sugestie w cenie (mam świeże plusy, zapraszam).

#pytanie #wroclaw #chybazarazidespac
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@SzeregowyRownolegly: Rynek, Ostrów Tumski, Wieża Matematyczna, Park Szczytnicki, Hala Stulecia. Poza tym masz aquapark, masę kanapek i kawiarni, można wypożyczyć rowery o ile pogoda dopisze, jest co robić choć też zależy co lubicie robić.
  • Odpowiedz
@SzeregowyRownolegly: @szczesliwa_patelnia: Ogrodu japońskiego nie polecam, c-----o jest. Galeria jest w sumie w samym rynku, więc dookoła knajp masz mnóstwo. W Bernardzie można fajnie zjeść, menu mają zajebiste, ale ceny niezbyt przyjazne, to raczej droga knajpa. Z tańszych rzeczy to w Chatce przy Jatkach można fajnie zjeść, kuchnia raczej polska, tradycyjna. Polecam fontannę na pergoli, ale pokazy specjalne są tylko w weekendy. W tygodniu jakieś krótkie pokazy są.
  • Odpowiedz
@bambambam: Ja się boję Chatki, bo znajomi się tam kiedyś ostro struli, za to Bernard bardzo spoko. @SzeregowyRownolegly: Od siebie polecam dwie knajpki nie na samym Rynku, ale obok - Karavan (ma szyld KRVN) i Bułka z Masłem - tutaj link tylko do fejsbuczka plus Czekoladziarnia na Włodkowica - bardzo przytulny klimat lub też malutkie Dwie Małpy na Ruskiej. No, ale zresztą sami możecie coś poodkrywać, to tylko
  • Odpowiedz