Aktywne Wpisy
TSR44 +471
ATAT-2 +761
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
#wroclaw #gastronomia
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
afrykańskiej,
czeskiej,
nowoczesnej (atomizowane jabłka czy inne tatary z ciekłego azotu),
egzotycznej (wszędzie tylko kura, świnia i krowa, nigdzie nie ma aligatora, kangura, żyrafy czy innych zwierząt których mrożone mięso jest dostępne i możliwe do importu w formie mrożonej),
sieciówki nastawionej na mięsożerców (jak heart attack grill),
live kitchen - siadasz przy lądzie grzewczej i kucharz trzaska wszystko na twoich oczach.
1) prawdziwej czeskiej
2) Argentyna - kuchnia na żywym ogniu
3) przekrojowej portugalskiej - a jest to kuchnia biedna więc na foodcoscie można pewnie dobrze zarobić
4) niemieckiej (!)
5) knajpa łącząca rozrzucone elementy powstającej kuchni Dolnego Śląska
Komentarz usunięty przez autora