Aktywne Wpisy
Tja88 +5
mewten +1
#zwiazki #rozowepaski jak dziewczyna stwierdziła, że zrobimy sobie przerwę i nw czy mi wybaczy, ale nie wyklucza, że do siebie wrócimy, a teraz od dwóch tygodni mi odpisuje jednym słowem i jest niemiła w rozmowach, to powinno się to zakończyć, czy kobiety tak mają? 8 miesięczny związek, bardzo prawdopodobne, że sama zerwie jutro, ale jeśli tego nie zrobi, to nw, czy chcę to ciągnąć, kocham ją, ale jest to dla mnie destrukcyjne
Po ostatnim włażeniu na szczyty w adidasach stwierdziłem, że pora zainwestować w dobre obuwie do łażenia po górach.
Budżet to 300 polskich złotych (ciut więcej, jeśli warto dołożyć), moje wymagania co do butów: komfort, nieprzemakalność, trwałość (!) i względnie neutralna kolorystyka. Nie mam też pojęcia, czy lepsze będą buty za kostkę, czy przed (jak te dłuższe zdają egzamin przy wyższych temperaturach?).
Czy macie jakieś fajne buty, które polecacie (najlepiej do kupienia w decathlonie), ew. możecie doradzić na co zwrócić uwagę?
#gory
#tatry
#turystyka
#trekking
#bieszczady
#turystykagorska
@MojWlasciciel: 600 km w nich przeszedłeś i nie kapnąłeś się, że nie mają żadnej membrany? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Miałem podobny model i wytrzymał ok 600km"