@szakal20103: Zdecydowanie CDA premium. W sumie nie trzeba żadnego premium, bo 90% filmów jest tam za darmo dostępne w dobrej jakości - wystarczy tylko poszukać.
Netflix tak jak HBO GO mają bardzo ograniczoną liczbę filmów. Jeśli chodzi o seriale, to jak najbardziej Netflix & HBO. Jeśli chodzi o same filmy to tylko na CDA (zwykły/premium).
Jak Ci się nie chce ściągać to wiele można jeszcze dostać od ludzi z chomikuj.
@arinkao: Chomikuj jeszcze istnieje? Podobno mieli zlikwidować jakiś czas temu. Pamiętam, jak ściągałem cracki do gier z chomiku - ahh, stare czasy (。◕‿‿◕。) ( ͡°͜ʖ͡°)
Luzik Arinkao, mam kilka fajnych źródeł ( ͡~ ͜ʖ͡°). Rzadko sie zdarza,
#chwalesie #noworodek Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
#vod #film #seriale #pytanie #netflix #hbogo #player
Komentarz usunięty przez autora
Netflix tak jak HBO GO mają bardzo ograniczoną liczbę filmów. Jeśli chodzi o seriale, to jak najbardziej Netflix & HBO. Jeśli chodzi o same filmy to tylko na CDA (zwykły/premium).
@arinkao: Chomikuj jeszcze istnieje? Podobno mieli zlikwidować jakiś czas temu. Pamiętam, jak ściągałem cracki do gier z chomiku - ahh, stare czasy (。◕‿‿◕。) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Luzik Arinkao, mam kilka fajnych źródeł ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Rzadko sie zdarza,