Aktywne Wpisy
Pepe234 +6
Hejka mirki, chciałbym podzielić się z wami moimi przemyśleniami, wydaje mi się że są dosyć ciekawe, a być może kogoś to zmotywuje do działania. Btw jestem zainteresowany buddyzmem i filozofia ta wg mnie jest bliżej poprawnego odbioru rzeczywistości od innych. Zapraszam do obserwowania tagu #przemysleniapepe
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
noos +17
Filadelfia to była dobra, chwytająca za serduszko historia o parze gejów, która z pewnością urzekłaby nie jedną prawacką duszę. Trzeci odcinek #thelastofus to jakiś absurd. Może twórców seriali faktycznie popierddoliło, a może nie chodzi w nich już o dobrą historię? Nie wiem. Czuję się jednak mentalnie zgwałcony, jakby ktoś przywiązał mnie do krzesła rodem z Mechanicznej Pomarańczy i odtwarzał obrazy, a teraz jeszcze banda pajaców wmawia mi, że musi mi się to
Tak, wiem, ile mieszkańców ma San Marino #pdk
//
#wegry #serbia #sanmarino #rosja #szczepienia #koronawirus #covid19stats #statystyka #medycyna #zdrowie #pieniadze
@wrzesien: Sputnik to nie szczepionka a propaganda we fiolkach o nieustalonych skutkach ubocznych XD