Aktywne Wpisy
dupox +58
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
#media
@terrapin: ostre protesty przy -10, regularne starcia z policją bo w TV nie lecą trudne sprawy. #!$%@?ąc od działań rządu to teraz cię poniosło XD
Guzik prawda, znam wiele osób, które niestety zagłosowały na pis, bo miały w tym tylko i wyłącznie swój interes - np. obniżony wiek emerytalny, cała reszta postulatów ich nie obchodziła, tylko fakt, że emerytura będzie wcześniej, z klapkami na oczach i bez dyskusji o ewentualnych skutkach dla innych i dla tej konkretnej osoby, która na pis głosowała.
@terrapin:
Powodów do wyjścia na ulicę odkąd zaczęła się "pandemia" mieliśmy dziesiątki, a tylko aborcja ruszyła tłum i to też jedynie na krótki czas. :/
@yegomosc: jeżeli ktoś popiera ten rząd, to najpewniej jest biedny i ma stare auto, takich ludzi jestem nawet w stanie zrozumieć. Ewentualnie w grę wchodzi deficyt intelektualny albo katofaszystowskie zapędy.
@zalozylem_usunalem_powrocilem: smutne, ale dobrze że koronawirus ich przetrzebi
Komentarz usunięty przez moderatora