Aktywne Wpisy
To nie jest nasza wojna. Dlaczego mamy za to płacić? Ukrainki niedługo będą mogły ubiegać się o 500+ na polsko-ukrainskie dzieci, bo zabierają mężów Polkom co te kobiety teraz maja zrobic? być samotną matką polką? a ukraina z mężem?
A my pracujemy po 12 godzin dziennie w fabrykach, żeby za to zapłacić.
Miejsca w szkołach w Warszawie? Nie ma miejsc. A gdzie są parkingi, jak wszędzie ukraińskie samochody? W Krakowie też? Flagi
A my pracujemy po 12 godzin dziennie w fabrykach, żeby za to zapłacić.
Miejsca w szkołach w Warszawie? Nie ma miejsc. A gdzie są parkingi, jak wszędzie ukraińskie samochody? W Krakowie też? Flagi
Chodziłem dziś po Warszawie i patrzyłam na pary, a tam mnóstwo Polaków chodzi ręka w rękę z Ukrainkami, śmieją się, siedzą w kawiarniach, kupują im drogie ubrania w galeriach. Mam też wielu znajomych w warszawie i krakowie i wrocławiu którzy ostatnio poznali Ukrainki, nie rozumiem tego. A co z polskimi kobietami?
Nie wiem co teraz zrobicie dziewczyny jak Ukrainki zabiorą wam chłopaków, powinnyście walczyć o siebie, bo będziecie smutnymi starymi samotnymi kobietami,
Nie wiem co teraz zrobicie dziewczyny jak Ukrainki zabiorą wam chłopaków, powinnyście walczyć o siebie, bo będziecie smutnymi starymi samotnymi kobietami,
Toksyczny to był np Kamil albo Adam z 1 edycji. Nie byli oni głupi, dużo planowali i dlatego byli toksyczni. A na dodatek Kamil ma jakis uraz z dziecinstwa wiec z jednej strony chce komus dowalic a w pewnym momencie cos mu sie przestawia w glowie i robi to w #!$%@? chamski/prostacki/brutalny sposob.