@Galvay: Winę za to ponosi prawdopodobnie pracodawca. Nie przeszkolił odpowiednio pracownika. No chyba że przeszkolił a ten to idiota i nie uważał na szkoleniu...
@Galvay: nie no w ogóle jesteś sobie kuchtą w jakimś gówno barze i jak Ci się zaczyna coś palić to stoisz i patrzysz czy to przypadkiem właściciel nie planuje w ofercie kiełbasek z ogniska dać? Ich początkowe podejście jest wyśmienite, umiejętności gaśnicze to wisienka na torcie;p
@Galvay: @Norskee: Ok, wiem, że należy zdusić ogień i odciąć mu dostawę powietrza. Czy w tym ustrojstwie (piecyku, grillu czy co tam jest) przynależy też jakaś osłona nad, żeby tlen odciąć? Jak należy postąpić i czemu ta sytuacja w kuchni prowadzonej pewnie codziennie w ogóle nastąpiła?
ej, bo tu jest ogień, to tak ma być?
a nie wiem, ale w sumie to chyba nie, poczekajmy to może zaraz przestanie
*nie przestaje*
#heheszki #wypadek #gif #gfy
Komentarz usunięty przez autora
#!$%@? W OLEJ BANIAK WODY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie przeszkolił odpowiednio pracownika.
No chyba że przeszkolił a ten to idiota i nie uważał na szkoleniu...
@Galvay: Ciężko byłoby mu nie uważać na szkoleniu które się nie odbyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@YogiYogi: znając życie nie przeszkolił, ale papier o odbytym szkoleniu obaj podpisali :)
Etanol robi swoje
Jak należy postąpić i czemu ta sytuacja w kuchni prowadzonej pewnie codziennie w ogóle nastąpiła?
Komentarz usunięty przez autora
albo w sumie ci pomogę:
wpis na mirko - 19:40
znalezisko - 20:07