Aktywne Wpisy
Bananek2 +374
Wydaje mi się, że zaszła zmiana w postrzeganiu przyszłości ogólnie w społeczeństwie. Kiedyś myśleliśmy, że 2024 będzie rokiem z dalekiej przyszłości gdzie będziemy żyć jak Jetsonowie. A jak obecnie żyjąc w 2024 wyobrażamy sobie 2070? Nijak, bo nie ma już futurystycznych wizji jak będzie zajebiście, a bardziej obawiamy się jak bardzo sprawy mogą się p---------ć. Tak jak kiedyś wydawało się że ludzkość wyczekuje przyszłości tak teraz wydaje się, że ludzkość bardziej się
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dlatego wpadłem na pomysł aby uczcić ten cudowny dzień i pohejtować w stylu naszego idola. Zabawa jest prosta. Wybieracie sobie najbardziej zapyziały klub z całej Europy/Świata, googlacie ich największych wrogów i... hejtujecie. Cały boży dzień hejtowania. Czyż to nie piękne? A gdyby wybrana przez nas drużyna, lub team naszych największych antagonistów jutro rozgrywał mecz, hejt byłby jeszcze wspanialszy i donioślejszy! A więc do dzieła.
A jeżeli jakimś cudem nie lubicie piłki nożnej (pozdro @Deerp) żaden problem, hejtujcie co się da. Pani kasjerka sprzedała Wam starą bułkę? Kij jej w oko! Hejtujcie wszystko i co jest przeciwko Wam!
akcja nosi tag: #hejtujzlordem #pilkanozna
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja znam dwa, Real i Chelsea.
Komentarz usunięty przez moderatora
to go lubię bo ma rację :D
@Derp: Generalnie hejtować można wszystko, to też jest dozwolone.