Aktywne Wpisy
Winden +66
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +73
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
Czuję mega strach po seksie. Analizuję, myślę o tym w pracy czy czasami nie mogło dojść do zapłodnienia (pomimo tego, że używam prezerwatyw, które sprawdzam po stosunku i nigdy nie dochodzę w środku) i nie daje mi to żyć. Wiem, że to paranoja, ale pomimo świadomości jakie to głupie, to ciągle mnie to męczy. Może do tego nie dorosłem, (24lvl) strasznie mnie to dobija... Oczywiście rozmawiałem o tym z różowym i ona nie ma z tym jakichś problemów, ale chciałbym się z tego wyleczyć. Może miał ktoś podobnie, w jaki sposób zdrowiej do tego podejść?
#zwiazki #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2a52ba65ae7239fe3d445d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
@GnijacyNissan: odsyłam do encykliki "Humanae Vitae" Św. Jana Pawła II
Moim zdaniem po prostu kochaj się z różowym, sprawdzaj prezerwatywę po stosunku ale nie wpadaj w jakąś paranoję jeżeli wszystko było w porządku. Wiem że to