Cześć motomirki. Poszukuję w Gdańsku usług samochodowych a mianowicie: Potrzebuje wymienić rozrząd Potrzebuje wymienić (lub pomyśleć nad naprawą) rozrusznik Potrzebuje wymienić przednią szybę. Jaki warsztat warto wziąć pod uwagę?
@ejsidisi: Ja od kilku lat serwisuję auto w AllMotors w Gdańsku na Biegańskiego. Moim zdaniem solidnie i przejrzyście. Nie wiem jak z szybą, ale rozrząd i rozrusznik zrobią ( ͡°͜ʖ͡°)
Edit: Mam wrażenie, że to jeden z niewielu mechaników, który szanuje klienta ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy w polskim interesie nie byłoby lepsze żeby podpisać pakt z Rosją o nieagresji i zaatakować Ukrainę od jej zachodu. Granice polsko rosyjskie umieścić w okolicy Kijowa. Przecież Ukraińcy mają #!$%@? na swoją ojczyznę, w końcu to twór, liczy się tylko dolar. #wojna #ukraina
Poszukuję w Gdańsku usług samochodowych a mianowicie:
Potrzebuje wymienić rozrząd
Potrzebuje wymienić (lub pomyśleć nad naprawą) rozrusznik
Potrzebuje wymienić przednią szybę.
Jaki warsztat warto wziąć pod uwagę?
#motoryzacja #trojmiasto #gdansk #gdynia #sopot #pytanie #kiciochpyta #pomocy
Ja od kilku lat serwisuję auto w AllMotors w Gdańsku na Biegańskiego. Moim zdaniem solidnie i przejrzyście. Nie wiem jak z szybą, ale rozrząd i rozrusznik zrobią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: Mam wrażenie, że to jeden z niewielu mechaników, który szanuje klienta ( ͡° ͜ʖ ͡°)