Dzisiaj zrobiłem już 2 dobre uczynki 1. Dałem pieniądze dla organizacji charytatywnej 2. Nie dałem pieniędzy dla paradoxu ( ͡°͜ʖ͡°) #paradox #gry #heheszki #citiesskylines
@dajciemnienicknormalny: Ach ten Paradox. Z jednej strony robi fajne gry, a z drugiej tak niedorobione i w takim modelu sprzedażowym, że i tak odechciewa się w nie grać (albo przynajmniej kupować). ¯\_(ツ)_/¯
@PanDarcy: z jednej strony się zgadzam, bo gdyby nie to, że wszystkie DLC do EU4 były na promce na humble bundle to nigdy bym ich nie kupił, ale z drugiej strony to jednak fajnie, że 7-letnia gram ma cały czas nowy kontent.
@kageno: Obchodzenie jakiegoś problemu wynikającego z przechodzenia między menusami poprzez wymuszony restart gry, to już samo w sobie jest poniżej słów krytyki. Poza tym problemy z sejwami uniemożliwiające ich kontynuowanie... no szkoda gadać po prostu. ¯\_(ツ)_/¯
@zenon0800: model sprzedażowy polegający na wypuszczeniu gry bez sporej części istotnej funkcjonalności, a potem naciąganie na słono płatne Dlc, patrz EU4
@guest: Grałem w zeszłym roku na najnowszej wersji i nie było to ogarnięte. Zresztą wątpię czy by im się chciało, bo ponoć to by wymagało sporej ingerencji w silnik albo i pisanie go od nowa.
@Tylko_noc: Kolego ja kupuję grę bo jest promocja a nie prowadzę sieć obywatelską, organizacja zajmuje się budowaniem ujęć wody na świecie, nie chce mi się szukać czy jest legitna ( ͡°͜ʖ͡°)
1. Dałem pieniądze dla organizacji charytatywnej
2. Nie dałem pieniędzy dla paradoxu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paradox #gry #heheszki #citiesskylines
Miałbyś trzeci