Aktywne Wpisy
mmm_MMM +497
27 lipca - sobota - telegraficzne podsumowanie dnia #mmmecz
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Pierwszy dzień dziewczyny z redmi 8t. Bateria ma 4k mAh. Polecałem jej ze względu na baterie między innymi. Dziś pierwszy dzień i tak leci bateria. Uszkodzony jest? Bo chyba aż tak wyżyłować go nie mogła
@fr0st: mogła
#!$%@?łem 2 tygodnie temu fb i messengera z mi9. Na teraz mam 3,5h screen on time 1 dzień i 18 godzin od ostatniego ładowania 28% baterii. Tylko nie gram w giereczki i nie #!$%@? na messengerze :P
@trll Dzięki za info, no po prostu wydawało mi się że to coś z baterią, teraz wiem że ona ma problem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie no wcale nie mam w nim prywatnej i firmowej simki z lte i nie przewalam neta i nie słucham podcastów w drodze do klientów :P