Aktywne Wpisy
planarize +209
Inicjatywa Stop Niszczeniu Gier Komputerowych właśnie przebiła wymagany próg w Danii, jest to piąty kraj z wymaganych siedmiu i zebrano ~340k głosów poparcia z potrzebnego miliona. :)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
Kolanka +821
Żukosia podała dalej mojego twitta o wniosku o udzielenie informacji publicznej na temat telefonów w sekretariacie MRiT.
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
Zapraszam wszystkich mirkujących posiadaczy sprzętu Sony, a w szczególności łowców trofeów, do wzięcia udziału w MirkoLidzePS3. Na czym polega rywalizacja?
Większość gier posiada trofea -czemu nie sprawdzić, który Miras otrzymał ich najwięcej w tygodniu? Mamy grupę posiadaczy PS3 /PS Vita, może chcielibyście zobaczyć, jak prezentntujecie się w porównaniu z innymi? Co tydzień update listy, walka o tytuł Gracza Miesiąca (może mały growy upominek) i komentowanie kto w co gra i jak mu idzie (taki przegląd tygodnia Top 3).
Punktacja przedstawia się następująco : Platyna 30 pkt, Złoto 15 pkt, Srebro 5 pkt i Brąz 1 punkcik.
Co tydzień reset listy, ale będzie też wybieranie Gracza Miesiąca i Lista Wszechczasów.
Zainteresowani niech piszą do mnie na PW, by dodać ich do listy uczestników.
Wołam ludzi, których mam na Friendliście :
@Munchhausen
@Liquid_Snake
@MartinessPL
@egocentryk
Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam - Ptys_PL, umknęła mi Twoja ksywa!
Dołączysz może?
Ale pomysł świetny.
A co do wbijania platyny to kiedyś mówiło się to achievement whore i chyba jest to określenie wciąż aktualne bo stajesz się dziwką gry, robisz coś wbrew swojej woli, coś czego nie lubisz by dostać zapłatę w postaci platyny, zabija to sens grania IMO.
Lubie acziki/trofiki (?:) ale z umiarem, platyne zrobię
Co do profesional itp. to trudność polegała chyba tylko na ogłupieniu partnera SI bo na normalu pomagał cały czas i walczył a na pro itp. zero pomocy, sam wiesz. Fajnie się grało z kumplem w dodatki. Chyba kupie sobie na PS3 i pozaliczam to jeszcze raz.
Jednym z najtrudniejszych aczików jest "Na poważnie 3.0" w Gearsach 3, to jest idealny przykład dziwkarskiego aczika gdzie trzeba grać miesiącami żeby go zdobyć co kosztuje sporo czasu i wyrzeczeń bo kolejne hity wychodzą a ludzie do tej pory grają w GOW3 żeby zdobyć ten jeden aczik, szkoda takich ludzi, zapomnieli po co się
Co do DLC to Lost in Nightmares było ciekawe ale brak strzelania a samo uciekanie to jakieś nieporozumienie, za to Desperate Escape jest świetny w coopie gdzie na końcu "horda" atakuje i trzeba dobrze współpracować z kumplem, nie zapomnę tego momentu, czysty fun :)
Za młody w PS3 jestem ale pare lat z Xboxem dało mi takie doświadczenie że też spotkałem ludzi z mocno nabitymi gamertagami i ci z 200000G to tak jak piszesz, mega samoluby i zero kontaktu, typowe nolify które nawet na PM nie odpiszą bo to strata czasu, prosiłem takiego jednego o pomoc z aczikami to nie odpisał i skasowałem typa, dla mnie takie dziwki to zera, potrzebują cię tylko by cię wykorzystać w jakimś multi czy coopie,