Aktywne Wpisy
krystse +1029
Mamy nowego prezydenta w #krakow więc sprawdźmy czy dotrzyma obietnic. Za 5 lat przed kolejnymi wyborami zawołam wszystkich plusujących ten wpis z podsumowaniem czy Aleksander Miszalski spełnił chociaż połowę obietnic.
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Wczoraj w nocy troche zaszaleliśmy z #ryz (mozecie wejsc w tag i zobaczyc), pisalismy cały czas o ryżu, dziekczynne i pochwalne wpisy nie mialy końca, lecialy ryżowe suchary i ciekawostki. Popełniłem wtedy błąd, postanowiłem dopełnić dzieła i dla żartu dodać znalezisko o ryżu - wstukałem w google 'ryz artykul' i pierwszy wynik przekleiłem na wypok, ot ku uciesze #nocnazmiana.
Wiedziałem że nie nadaje sie to na główną, zaryzykowałem nawet taką krótką dyskusję ;]
http://www.wykop.pl/wpis/4413719/mikroreklama-http-www-wykop-pl-link-1585653-ryz-i-/
Dziś wieczorem spojrzałem z niedowierzaniem jak licznik wykopów zbliża się do stu, nie pomogły modły - przed chwilą ujrzałem TO!
Pewnie od jutra zacznę, słowo się rzekło--
#ryzowaafera #tylkoryz
@t712 @espo @wrednota @nieocenzurowany88 @M4lutki @templar i reszta prawilniaków których pominąłem, reszta niech żre ziemnioki :<
PS. Nie przepadam za ryżem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Espo: :D
@jestemrowerem: Jak można za ryżem nie przepadać ಠ_ಠ