@triada: @SkrytyZolw: może po prostu po tłumaczeniu to przyjęło taką formę bo nie wydaje mi się to zbyt możliwe. Ja bym obstawiała jakieś pobranie próbki tapicerki i wywabienie z niej zapachów
@riley24: I to tylko świadczy o tym jak ta cała ława przysięgłych składająca sie z prostych rednecków nie powinna mieć miejsca. Wystarczy dobry przekonywujący adwokat komediant, który fajnie opracuje i opowie bajkę i gawiedź łyknie wszystko.
@powiedz: Bo całą historię przeczyta maksymalnie kilkaset osób, a artykuł jest targetowany aby otrzymał tysiące, czy nawet dziesiątki tysięcy klików. Weź sobie choćby popatrz ile jest komentarzy na głównej ludzi, którzy nie przeczytali nic poza tytułem znaleziska. Przeczytanie tytułu + opisu to już kolejny level, a cały artykuł czyta pewnie z 10-15% osób.
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
(Znowu radzę nie czytać wstępu ;))
#historieriley
Brzmi znajomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Golomp: Pokolenie, ktore to praktykowalo wlasnie jest w wieku prokreacyjnym.
Kiedy Simsy wejdą za mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co?
I to tylko świadczy o tym jak ta cała ława przysięgłych składająca sie z prostych rednecków nie powinna mieć miejsca. Wystarczy dobry przekonywujący adwokat komediant, który fajnie opracuje i opowie bajkę i gawiedź łyknie wszystko.