Aktywne Wpisy
SirSherwood +425
Autor Dragon Balla, Akira Toriyama umarł
rip i dzięki ziomek za dragonballa
rip i dzięki ziomek za dragonballa
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Bierzcie po dwie, bo zapomnieliśmy z @PrawdziwaLamaToJa i @KrecikZKrainyCzarow że jemy to tylko we trójkę xD
#gotujzwykopem #pieczzwykopem #pizza
mozzarella, szynka, salami, papryka, cebula czerwona, pieczarki i świeża bazylia - jedynym słowem "wszystko z lodówki"
Komentarz usunięty przez autora
@Ban_gladesz W sumie to nic specjalnego, ciasto na pizzę robiliśmy jakieś najzwyklejsze (mąka z wodą 2:1, trochę oliwy, sól i z 15g drożdży na 0,5kg mąki). Na sos poszła jedna duża cebula, prawie 2kg pomidorów, 4 ząbki czosnku, dużo świeżej bazylii i jedna świeża papryczka chilli. Redukowany przez 2-3h i potem blendowany. Potem placek jak na mniejszą pizzę, sos na całość, na jedną połówkę wszystkie składniki. Potem zaklejać w pieroga i