Aktywne Wpisy
artekadonis2 +391
To z tyłu to dym, obok nowo powstające budynki, Pani prezes Marywilskiej 44 oficjalnie ma układy z tego co pamiętam MirBud, 1000 boksów, czyli jakieś setki ludzi zostało ze zgliszczami swoich inwestycji, strajk przeciw podwyżkom, sprawa załatwiona. Historia lubi się powtarzać
#warszawa #marywilska
#warszawa #marywilska
Malenaa +1
Jeżdżę pomagać mojej dziewczynie w przeprowadzce (razem od pół roku), malowaliśmy pokoje, trochę rzeczy przenosiliśmy. Przeprowadza się z matką, nie mają za bardzo żadnego chłopa żeby im pomógł z takimi robotami. Byłem pomagać tam 5 razy, ze 3 razy od rana do wieczora,mam jakoś 40 minut drogi do niej. Nie dają mi żadnych pieniędzy za to, tylko wyżerkę i podziękowania.
Mieszkam z rodzicami i oni twierdzą, że się daje wykorzystywać i sobie
Mieszkam z rodzicami i oni twierdzą, że się daje wykorzystywać i sobie
Kto ma rację?
- Ja 78.5% (300)
- Moi rodzice 21.5% (82)
@wonski: @Roztrzepaniec: hmm, generalnie od dermatologa mam przepisany steroidowy Pimafucort, który stosuję w sytuacjach ekstremalnych, czyli gdy twarz zaczyna swędzieć i pojawiają się zaczerwienienia. Lekarz zalecił rano i wieczorem, ale z reguły stosuję tylko raz dziennie przez 2-3 dni i skóra wraca do normy. Pomiędzy ekstremami najczęściej wieczorami po prysznicu, ucinam kawałek aloesu i smaruje
Najgorsze jest to że ten syf nie jest w jednym miejscu a potrafi się rozrastać np z pod płatków do nosa przenieść jakoś do ucha, włosów bądź brwi
W internecie można przeczytać, że jest to efekt nadmiernego wydzielania łoju potowego a przyczyna tego jest nieznana. Ja osobiście
Specyfiki na łupież działają,
Od roku po prostu te czerwone placki smaruje tym kremem co zdjęcie podesłałem iii tyle.
Czy powinienem też miejsca gdzie dochodzi do zapalenia profilaktucznie smarować?