Wpis z mikrobloga

Kurła Mirki i Mirabelki jakieeeego schaboszczaka dobrego zrobiłem!
Lubię łączyć smaki i eksperymentować, było warto bo lepszego kotleta nie jadłem!

Ubitego świniaka doprawiłem solą, pieprzem, czosnkiem i słodką papryką, potem wysmarowałem go ostrą musztardą.
Doprawionego wieprza wrzuciłem do roztrzepanego jajka i panierki - ale nie takiej zwykłej, tu tkwi zajebistość tego kotleta.
Zamiast zwykłej buły tartej kupiłem panierkę Panko i dodałem do niej około 100g cienko startego parmezanu xD

Bardziej chrupiącego i aromatycznego kotleciora nie jadłem, wy pewnie też! Polecam spróbować
Pulsujcie boga wśród schaboszczaków ()

#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #jedzenie #jedzzwykopem #kuchennerewolucje #foodporn ale nie #gotujzhannah
Pobierz Javorsky - Kurła Mirki i Mirabelki jakieeeego schaboszczaka dobrego zrobiłem!
Lubię ...
źródło: comment_zkPSCHEhzXwe9FGzE2rufQYLJGUfChpx.jpg
  • 5