Wpis z mikrobloga

@zdrapany: jaki sos, według mnie tylko dobra oliwa z oliwek, przecier pomidorowy z świeżych pomidorów na podkład oraz dobra mozzarela (taki drogi ser)
@PizzaPortal: Pomijajac heheszki 40zl za pizze bez szynki czy innej wedliny, to chore, biorac pod uwaga zarobki w Polsce, np pizza w Niemczech w dobrej pizzeri kosztuje 15 - 20 euraczy kwestia dodatkow, ale to juz na wypasie, czterdziestka albo piedziesiatka, kolos taki ze zakrywa polowe stolu, ale jak sie w De zarabia a jak u nas, w De to raptem godzina pracy, zeby zjesc mega potwora na wypasie ktorym by
O, to z Wrocławia. Pamiętam, jak zgłaszałem na policję, że ktoś oznakowany ich samochodem podjechał i ukradł płyty chodnikowe z budowy przy bocznej Milickiej. Ciekawy jestem jak się skończyła sprawa.