@luvencedus: Kierowała jednym z zespołów, który opracował jeden z algorytmów wykorzystanych w projekcie EHT. Szefem całego projektu jest Sheperd S. Doeleman.
niech dalej myśli że kobieta jest w stanie pokierować czymś ambitnym xD
@Rub3n: No proszę jaki piękny wysryw anonimowego wykopka o pani naukowiec, która odegrała ważną rolę w jednym z najgłośniejszych projektów naukowych ostatnich lat. Może pochwalisz się swoimi osiągnięciami? Z pewnością pani Bouman nie dorasta ci do pięt.
@Unik4t: Gdzie ty widzisz jakąś ideologię w moich wpisach? Jak Ci przeszkadzają offtopy to czemu na twojej liście nie ma @luvencedus który zaczął offtopa i rozprzestrzenia nieprawdziwe informacje?
@pabianczyk: @m__p: ale akurat mam to w dupie ¯\_(ツ)_/¯ Idźcie się kłócić gdzie indziej, w temacie czy kobieta poradzi sobie z projektem czy nie. Nie ma to znaczenia w kontekście wpisu, a cała dyskusja tak na prawdę nie ma sensu.
Idźcie się kłócić gdzie indziej, w temacie czy kobieta poradzi sobie z projektem czy nie.
@Unik4t: Ale czemu wrzucasz mnie do jednego worka z resztą, i gdzie ja się z kimś kłócę? Sprostowałem bez emocji kłamstwo @luvencedus, a potem zareagowałem tylko na mizoginistyczny, ideologiczny wysryw użytkownika @Rub3n.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Katie Bouman - brała udział w badaniach, które dały nam pierwsze zdjęcie czarnej dziury.
To skoro kierowała projektem to znaczy że nie brała udziału? ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@luvencedus: Kierowała jednym z zespołów, który opracował jeden z algorytmów wykorzystanych w projekcie EHT. Szefem całego projektu jest Sheperd S. Doeleman.
@pabianczyk: nie niszcz chłopakowi światopoglądu, niech dalej myśli że kobieta jest w stanie pokierować czymś ambitnym xD
@Rub3n: No proszę jaki piękny wysryw anonimowego wykopka o pani naukowiec, która odegrała ważną rolę w jednym z najgłośniejszych projektów naukowych ostatnich lat. Może pochwalisz się swoimi osiągnięciami? Z pewnością pani Bouman nie dorasta ci do pięt.
Idźcie się kłócić gdzie indziej, w temacie czy kobieta poradzi sobie z projektem czy nie. Nie ma to znaczenia w kontekście wpisu, a cała dyskusja tak na prawdę nie ma sensu.
@Unik4t: Ale czemu wrzucasz mnie do jednego worka z resztą, i gdzie ja się z kimś kłócę? Sprostowałem bez emocji kłamstwo @luvencedus, a potem zareagowałem tylko na mizoginistyczny, ideologiczny wysryw użytkownika @Rub3n.
Ona nie kierowała tym projektem, a tworzeniem algorytmu który został użyty w tym projekcie.