Wpis z mikrobloga

@kelso: jest dobrze, zmieni sie swiatlo, wejda drzwi, jakas szafka i nie bedzie sie rzucalo w oczy. Jest zrobione zgodnie ze sztuka, jesli nie ma konkretnego wzoru, to plytki uklada sie w takiej samej orientacji
  • Odpowiedz
@kelso: Jak masz jakiś ciekawy pomysł jak ułożyć takie płytki, to zaprezentuj najpierw fachowcowi - on nie umie czytać w myślach. Inaczej układa się po prostu aby wszystkie leżały tak samo.
  • Odpowiedz
@kelso: jak się ma takie p------e pomieszczenie to z reguły układa się w karo, czyli po skosie. Lepiej wygląda ale miałbyś 50% płytek docina uch w jakieś dziwne kąty i cena była by w h-j wyższa
  • Odpowiedz
@Triplesix: Twoje chyba bardziej białe, i nie ma takiej rożnicy w tym wzorze. Układałbym :) Te moje to NITCO Nairobi 2, jakiś wynalazek mi zaproponowali..
@realizta: pomieszczenie nie jest p------e, to prostokąt, tylko drzwi są uchylone + krzywe ujęcie
  • Odpowiedz
@kelso: jeżeli została ci płytka to zobacz czy jest na niej strzałka. Jeżeli jest to sobie ułóż kilka płytek strzałką w tę samą strone i zobacz co wyjdzie. Prawdopodobnie z------s przy wyborze już nie mówiąc że drogie
  • Odpowiedz
@Triplesix: na moje oko to u @kelso są ułożone tak samo jak u ciebie (w jednym łączeniu para ciemnych i jasnych na przeciwko) tylko IMHO u ciebie ładniej wyglądają bo jest mniejsza różnica w odcieniach
  • Odpowiedz