Aktywne Wpisy
Knamga +19
Dostałem projekt od stolarza, co byście tu zamienili poprawili? #budujzwykopem #remontujzwykopem
Charleswhite +13
Wykopki srają na głównej o tym, że imigranci niebezpieczni, bo oni są „obcy kulturowo”.
XDDDD
Obcy kulturowo, bo rozumiem w Bantustanie jakaś wielka kultura, WYŻSZA od tej z której przyjeżdżają uchodźcy. Wiadomo Wielga Bolzga, sarmatia, husaria URRAAAAA!
Drodzy nieznający świata wykopowicze, otóż widok jak na zamieszczonym obrazku w tych „obcych kulturowo” krajach muzułmańskich jest niemożliwy, bo Koran na to nie pozwala, by ktokolwiek chodził głodny. Społeczeństwa muzułmańskie w dużej mierze są solidarne.
XDDDD
Obcy kulturowo, bo rozumiem w Bantustanie jakaś wielka kultura, WYŻSZA od tej z której przyjeżdżają uchodźcy. Wiadomo Wielga Bolzga, sarmatia, husaria URRAAAAA!
Drodzy nieznający świata wykopowicze, otóż widok jak na zamieszczonym obrazku w tych „obcych kulturowo” krajach muzułmańskich jest niemożliwy, bo Koran na to nie pozwala, by ktokolwiek chodził głodny. Społeczeństwa muzułmańskie w dużej mierze są solidarne.
Rok temu pisałem Wam o tym w formie znaleziska, z listy 100 marzeń w ciągu 3 lat udało mi się zrealizować 11 pozycji. W ciągu ostatniego roku udało mi się wykreślić kolejne 11 pozycji i rok 2018 zdecydowanie mogę uznać pod tym względem za rekordowy*. Płynąłem gondolą w Wenecji, odwiedziłem Czarnobyl, wziąłem udział w La Tomatinie, zjadłem kremówkę w Wadowicach i spróbowałem suringu w oceanie.
Wiem, że trochę zalatuje grazynacore, ale pamiętajcie że warto marzyć i dążyć do realizacji swoich marzeń, a spisanie ich na liście może wam w tym pomóc :)
#podroze #podrozujzwykopem #zyjzwykopem #chwalesie #pokazmorde i w sumie trochę #wygryw
Powodzonka w realizacji pozostałych marzeń!
@szogu3: Dziękuje!
@jej_czarne_oczy: Elo, chociaż nie uważam abyśmy byli podobni ;d
Ps. Mam taka liste, w grudniu ruszam na dwa tyg na Mauritius i swoje pierwsze nurkowania z rekinami!!! Nr8 na mojej liscie ;)