Aktywne Wpisy
wykop +88
To już dziś! \ (•◡•) /
Nasza reprezentacja w meczu z Czechami powalczy o awans do Euro 2024! To również wielki dzień dla Fernando Santosa, który w Pradze zadebiutuje w roli selekcjonera Biało-Czerwonych. Przed nami wieczór pełen sportowych emocji! Przygotujcie coś do pochrupania, spotykamy się punktualnie o 20:45 na meczowym tagu:
Tag do komentowania meczu: wykop.pl/tag/mecz
Jaki wynik obstawiacie? Typujcie, sprawdzimy po meczu kto był najbliżej! ( ͡
Nasza reprezentacja w meczu z Czechami powalczy o awans do Euro 2024! To również wielki dzień dla Fernando Santosa, który w Pradze zadebiutuje w roli selekcjonera Biało-Czerwonych. Przed nami wieczór pełen sportowych emocji! Przygotujcie coś do pochrupania, spotykamy się punktualnie o 20:45 na meczowym tagu:
Tag do komentowania meczu: wykop.pl/tag/mecz
Jaki wynik obstawiacie? Typujcie, sprawdzimy po meczu kto był najbliżej! ( ͡
Mam taką sytuację z 4-letnią córką. Jesteśmy teraz w domu sami. Nie ma jej kto przypilnować a trzeba pójść do sklepu zrobić zakupy. Młoda nie chce wyjść z domu na zakupy, a sam jej nie zostawię. I teraz tak, mogę nie iść na zakupy, zjemy kaszę z wody. Mogę ją siłą ubrać, i zabrać na zakupy ale wtedy będzie awantura całe zakupy, jeden krzyk i ogólnie odechciewa mi się wszystkiego jak sobie
#art #sztuka #digitalpainting #artstation