Wpis z mikrobloga

#rozdajo

Ser brązowy - ser kozi ktory Powstaje poprzez gotowanie przez 9 godzin serwatki. To nadaje mu smak, zapach oraz kolor krówek. Przysmak niedostępny w Polsce, najlepsza rzecz jaką jadłam w zyciu!

W styczniu wysle jedną małą paczuszkę tego sera osobie która zaplusuje post i napisze kom. Nie ma losowania, wygra ta osoba, którą ja wybiore i której komentarz najbardziej mi sie spodoba :)
fineee - #rozdajo

Ser brązowy - ser kozi ktory Powstaje poprzez gotowanie przez 9 ...

źródło: comment_DFULZUAsVR0RjnFHCxYSaWm8fCrzroUt.jpg

Pobierz
  • 306
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fineee: jakbyś w styczniu wysyłała te sery z Polski, to chętnie bym się pisał na kilogram sera, oczywiście opłacając wszystkie koszty :) No i w sumie powtarzając to, co inni napisali- jak będziesz przejazdem w Gdańsku to koniecznie musisz spróbować tego burgera- od momentu spróbowania tej kompozycji zakochałem się w tym serze :)
  • Odpowiedz
@nigide: czesto robie burgery w domu wiec moze kiedys odwaze sie polozyc na nim plaster tego sera brazowego :p ale dla mnie takie połączenia to jak pizza z ananasem, nie dla mnie hehe
  • Odpowiedz
@fineee: pizza z ananasem, to wiadomo, że jest do gruntu zła :D A tam jeszcze dużo daje ich autorski sos limonkowy, więc w warunkach domowych możesz nie odtworzyć tego smaku :>
  • Odpowiedz