Aktywne Wpisy
Protectorx +47
No i #!$%@?. Umówiłem się przez messengera z ukrainką lvl 26 na środę po 20:00 do restauracji. Zjedliśmy sushi rozmawiając, miała po jakimś czasie uczulenie z powodu medycznego kremu to zajechaliśmy o 22:00 do szpitala, dostała zastrzyk w dupalaxd potem z 2 godziny rozmawialiśmy w aucie o wszystkim, była wdzięczna że jej pomagam używać polskich słówek no i równo o północy odwiozłem ją do domu bo miala do pracy na 9:00, dałem
Lukardio +4
Przyznam że zaczynam się martwić, że mieszkam w Europie
jeszcze do października ze względu na #pis a od miesiąca tym że może będzie ogólna #wojna albo stan zimnej wojny.
Rządy krajów europy myślą o przymusowej zetce, bo jak wiadomo musi być masa mobików w obronie kraju.
Zwłaszcza że możliwe że wygra #trump i #nato zostanie defakto na papierze a jak można było ubić Rosję to nikt tego nie pomógł w taki sposób
jeszcze do października ze względu na #pis a od miesiąca tym że może będzie ogólna #wojna albo stan zimnej wojny.
Rządy krajów europy myślą o przymusowej zetce, bo jak wiadomo musi być masa mobików w obronie kraju.
Zwłaszcza że możliwe że wygra #trump i #nato zostanie defakto na papierze a jak można było ubić Rosję to nikt tego nie pomógł w taki sposób
Gdzie byś wyjechał w ucieczce przed wojną, niepokojami itp?
- nigdzie, zostanę w tym grajdole 27.2% (58)
- zach europy Francja, Irlandia, hiszpania, Portugal 14.6% (31)
- krańce Europy, Kanary, Madera, Malta 11.7% (25)
- USA, Kanada 5.6% (12)
- Karaiby 3.3% (7)
- Ameryka PD 8.5% (18)
- Azja, Tajlandia, Wietnam, Indie, Kuwejt, Arabia 7.5% (16)
- Australia, Oceania 7.5% (16)
- Bantustany w Afryce 7.5% (16)
- Nie wiem/ Nie mam zdania 6.6% (14)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Korki będą zawsze w każdym dużym mieście.
I żadne usprawnienia nie pomogą.
Bo jak się usprawnia, to ludzi zaraz obczają że jak małe korki, to trzeba kupić więcej aut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie tam stojących w korkach nie żal.
Sami sobie wybrali gdzie mieszkają, gdzie pracują i czym dojeżdżają do pracy.
I w 90% ludzie w korku sami sobie winni bo jadą w jedną osobą
@zebatykocur:
To chyba się 15 lat temu wprowadzałem do innego miasta! ( ͡> ͜ʖ ͡<)
Bo pamiętam korki. Mniejsze ale jednak.
A osób jest więcej. Zameldowanych niby nie. Ale mamy +10% Ukraińców. I studenci się właśnie zjechali do miasta.
I... mamy DWA RAZY więcej aut przypadających na 1000 Polaków.
Tak, pomorska.
Za skrzyżowaniem z Dibua.
https://www.google.com/maps/@51.1184729,17.0315514,3a,75y,11.98h,103t/data=!3m6!1e1!3m4!1spxKSn4tZIzWm2_NRs0VLNw!2e0!7i13312!8i6656