Wpis z mikrobloga

@Student_AWAS: Może po prostu trafiłeś na słabą pizzę. Chyba że argument, że nawalenie starego boczku na ciasto robi dobry placek to jedyny argument- wtedy nie bardzo mamy z czym dyskutować.
Ogólnie w pizzy chodzi o składniki i czas. Wyrobione ciasto, aromatyczne zioła i dojrzały ser. Jeżeli dodajesz mięso to cieniutkie plasterki, tak aby nie stłamsić reszty smaków.

To jak ze stekiem i kebsem. I to i to lubię, ale ciężko te
@CyrekLax: wiesz, jadlem rozne pizze w Polsce i zgoda, czasem czlowiek sparzy, ale sa pewne pizzerie, ktore moze nie robia wloskiej pizzy, no ale produkt finalny jest smaczny.... ale co tam, za pare dni wracam do PL i znow bede zapijal kaszanke maslanka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Na razie najbardziej mi odpowiadala