Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +223
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Szkoda, że janusze w firmach o tym całym równouprawnieniu nie wiedzą. Jak baba inżynier miałam propozycję co najwyżej jako przedstawiciel handlowy, bo na uj im taka, jeszcze młoda, niebrzydka. Pewnie zaraz na macierzyńskie pójdzie.
Czasem mam ochotę wpisać sobie w CV, "MAM Z-----E GENY NIE PLANUJĘ DZIECI W PRZECIĄGU NAJBLIŻSZEJ DEKADY, nie obgaduję nikogo, nie szukam romansu, znam się na swoim fachu a przy okazji piekę dobre ciasta"
Poważnie myślę nad przebranżowieniem się z mibm na programistę, bo chyba tylko tam nie ma takich ograniczeń..
@wanderlust00 kurs w sensie że sobie sama zrobię, mam dobrych nauczycieli dookoła (narzeczony i wszyscy znajomi #programistaprawie15k) no i trochę już umiem, na studiach jak mieliśmy programowanie to jedyna to ogarnialam. Może ciężki okres po prostu, te kończenie studiów bez doświadczenia ...
@sabtuzdeamon na małej ilości rozmów chyba byłam i miałam sporego pecha, tego się trzymam
@Bardzo_Wsciekla_Mebloscianka nie, ale blisko
@TakNaprawdeJestemRobotem w sumie nie wiem, chyba dobrze, żadnych kwiatków tam nie mam. Jak dostaje potem podsumowanie z pracuj.pl to pokazuje, że było bardzo dużo kandydatów, i koło 70% większe doświadczenie niż ja xd składałam głównie do korpo
@senseiharanaoko: Żaden program zachęcający nic nie zmieni dopóki nie zniesiemy obecnego prawa które powoduje, że pracownica w ciąży jest obciążeniem dla pracodawcy. Twoja sugestia to jak nakładanie lukru na g---o i udawanie że wtedy lepiej wygląda.
@programistka_wykopistka: To akurat dyskryminacja części pracowników.