Wpis z mikrobloga

#wroclaw
Gdzie dostanę dobre mięso? #!$%@?, już nam z różową ręce opadły. Próbowaliśmy ze stoisk w Kaufie, z Madeja, na stoiskach w miejscach typu Hala Kupców, Arena. Paradoksalnie najlepsze było w Lidlu, ale dzisiaj i tak trafiliśmy na syf.
Wiemy, że dobre jest na wrocławskim bazarze smakoszy, ale tam jest po prostu drogo, pewnie częściowo przez to, że zajeżdżają tam ludzie w Cayenne czy nowych seriach 5.
Najlepiej region Krzyków, Gaj, Tarnogaj, Huby, Centrum. Czytałem coś że w EPI mają dobre.
Plox help.
  • 16
@aikonek: To znaczy ze cena jest dwukrotnie wyzsza niz w "normalnych" sklepach. Nie porownuj do bazaru smskoszy, bo skoro wczesniej OP kupowal i lidlu i kauflandzie to raczej nie szuka super, hiper bio ekologicznsj karkokowki....
@ZbrodniarzWojenny: mięcho i jakieś proste wędliny kupuję na Traugutta w "Kawiks" zawsze świeże było, czasem mają świeżo pieczonego kurczaka czy karczek.
Surowe jest jeszcze całkiem niezłe w taki no-name "mięso wędliny" z hakami w ścianie :P Natomiast nie polecam "Marko". To wszystko w odległości jakiś 200 metrów od przystanku plac Zgody