Nie ma gorszego raka niż strony internetowe z przepisami.
Wpisujesz w google "proste dania dla studentów". Oto pierwszy wynik:
"Makaron z boczkiem i cebulą" - myślisz sobie, spoko, zrobię.
Składniki: - makaron ze szwajcarskiej mąki mielonej sposobem tradycyjnym - boczek z dzikich świń z Afryki - łzy brazylijskiego noworodka - kryształ z serca góry uga buga - cebula rotszwalcka wyhodowana w ziemi torfowej - sól
Sposób przygotowania: Cebulę posiekać dobrze naostrzonym mieczem samurajskim, dolać dokłądnie 3,79 kropli łzy noworodka, boczek podsmażyć smoczym oddechem a makaron gotować we wrzącej wodzie we własnych ustach. Na koniec wsypać sobie soli do dupy.
@Badmadafakaa: Dlatego odkryłem, że najlepsze dania to to, co możesz zjeść zaraz po kupieniu w sklepie, czyli większość konserw, jakieś gotowe sałatki, owoce, warzywa które wymagają max pokrojenia, hummus (taki arabski pasztet z jajeczek ciecierzycy), chleb razowy.
Jak chciałem zjeść coś solidniejszego to wyskakiwałem na stołówkę albo do Chimery, ewentualnie Bazylii, gdzie po 20:00 można było popełnić grzech obżarstwa za max 15zł.
@Badmadafakaa: No jak mnie wk!@#iają takie poradniki DIY w stylu 5 sposobów na. HURR DZISIAJ POKAŻEMY JAK SAMODZIELNIE W KILKA CHWIL I W DOMOWYM ZACISZU ZROBIĆ TAKĄ SUPERANCKĄ DONICZKE. Myślę sobie k!@#a ale zajebiście właśnie takiej potrzebowałem, zaraz se zrobie taką i wsadze paprotke. POTRZEBNE BĘDĄ STARA BUTELKA, TOKARKA, TENSOMETR, OSCYLOSKOP I k!@#A WZBOGACONY URAN KTÓRY ZNALEŹĆ MOŻECIE W DOWOLNYM SKLEPIE CHEMICZNYM. No to zap%%!?%%am do rossmana a tam k!@#a zonk
@Badmadafakaa: Hej zajrzyj do mnie https://www.kuchennyviral.pl, na dole przepisy posegregowane są według ceny i czasu przygotowania, jeśli nie będziesz czegoś wiedzieć to zawsze możesz mnie zapytać, chętnie odpowiem Tobie na wszystkie pytania. ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
Tak naprawdę to chyba w każdym mieście wojewódzkim w galeriach są bary w których można się nażreć za 2.4 zł za 100 gramów, ergo 0.7kg talerz nawalony najdroższymi potrawami wychodzi z 17zł.
Wyjasnial juz ktos moze skad jongmen mą pieniądze i ponad 2 lata siedzi w dubaju i ukrywa się przed wiezieniem w Polsce? Bomba tez do niego wczesniej dolaczyl zanim złapali go w mołdawi #famemma
Wpisujesz w google "proste dania dla studentów". Oto pierwszy wynik:
"Makaron z boczkiem i cebulą" - myślisz sobie, spoko, zrobię.
Składniki:
- makaron ze szwajcarskiej mąki mielonej sposobem tradycyjnym
- boczek z dzikich świń z Afryki
- łzy brazylijskiego noworodka
- kryształ z serca góry uga buga
- cebula rotszwalcka wyhodowana w ziemi torfowej
- sól
Sposób przygotowania: Cebulę posiekać dobrze naostrzonym mieczem samurajskim, dolać dokłądnie 3,79 kropli łzy noworodka,
boczek podsmażyć smoczym oddechem a makaron gotować we wrzącej wodzie we własnych ustach. Na koniec wsypać sobie soli do dupy.
#takaprawda #studbaza #gotujzwykopem #heheszki
Jak chciałem zjeść coś solidniejszego to wyskakiwałem na stołówkę albo do Chimery, ewentualnie Bazylii, gdzie po 20:00 można było popełnić grzech obżarstwa za max 15zł.
Ciecierzyca to roślina.
@TamamShud: co
xDDD #!$%@? umarłem
No jak mnie wk!@#iają takie poradniki DIY w stylu 5 sposobów na. HURR DZISIAJ POKAŻEMY JAK SAMODZIELNIE W KILKA CHWIL I W DOMOWYM ZACISZU ZROBIĆ TAKĄ SUPERANCKĄ DONICZKE. Myślę sobie k!@#a ale zajebiście właśnie takiej potrzebowałem, zaraz se zrobie taką i wsadze paprotke. POTRZEBNE BĘDĄ STARA BUTELKA, TOKARKA, TENSOMETR, OSCYLOSKOP I k!@#A WZBOGACONY URAN KTÓRY ZNALEŹĆ MOŻECIE W DOWOLNYM SKLEPIE CHEMICZNYM. No to zap%%!?%%am do rossmana a tam k!@#a zonk
Chyba niepotrzebnie rzucasz nazwami konkretnych knajp, skoro nawet nie wiemy w jakim to mieście xD
Tak naprawdę to chyba w każdym mieście wojewódzkim w galeriach są bary w których można się nażreć za 2.4 zł za 100 gramów, ergo 0.7kg talerz nawalony najdroższymi potrawami wychodzi z 17zł.